Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MEGÚJULTUNK!!

Lisztmix
2022. 02. 23. 22:45:00
MEGÚJULTUNK!!

A LISZTMIX márka folyamatosan fejlődik és egyre nagyobb körben válik elismertté, ezért most már egy teljesen fiatalosan megújult, retro hullámokon szárnyaló stílusirányzatra változott arculatunk. 

Hogy mi is a változásunk oka? Ebben a cikkünkben szeretnénk pár szót erről ejteni!

Mint már a bevezető sorokban szó esett arról, hogy már mennyien követtek bennünket és ezáltal szépen növekedik a Lisztmix gluténmentes termékek kedvelőinek tábora, így arra az elhatározásra jutottunk, hogy hálánk gyanánt számos újítással szeretnénk ezt megköszönni nektek! 

Az első és legnagyobb változás a csomagolásunk megjelenésében történt. Tulajdonképpen egy fiatalos és dinamikus megjelenéssel szeretnénk megörvendeztetni benneteket! Természetesen a modern ceruzavonások mögött egy klasszikus értelmemben vett elegancia is megmaradt. Igen, ilyenek vagyunk! A minőség és a  tapasztalat, na meg persze a gluténmentes termékek iránti elhivatottságunk. Ezt szeretnénk szimbolizálni stílusjegyeinkben. Azt, hogy a fejlődés és a minőség számunkra a legfontosabb! Szeretnénk nektek a legjobbat adni!

Gluténmentes lisztkeverék 1000g

Nagyon fontos, hogy most már kapható nálunk 500g-os kiszerelésű gluténmentes lisztkeverék is. Tudjuk nagyon jól, hogy vannak sokan, akik szeretnének több dolgot is egyszere kipróbálni. Ennek mostantól semmi akadálya! A kisebb csomagok ezt teszik lehetővé. Szóval, próbáljátok ki bátran gluténmentes termékeinket! 

Gluténmentes liszt 500g

A maglisztek, rostok és olajok terén is új termékeket vettünk fel a kínálatunkba. Ezek mind prémium kategóriás, természetes alapanyagokból előállított produktumok. Mindjárt figyelmetekbe ajánlanánk a Grapoila hidegen sajtolt napraforgó olaját, mely egy hagyományos mechanikus úton előállított napraforgó olaj. Nem csak egészséges, de a technológiának köszönhetően az olaj illata olyan, akár a nyers napraforgómag. 

Ezen kívül lehet már gluténmentes zabtermékeket is kapni nálunk. Szenzációs termékeink közé tartoznak a zabkekszek és zabkrékerek, melyek fogyasztása egészséges, megjelenésük, egyedi ízviláguk pedig fenséges. A zablisztek és zabpelyhek pedig prémium minőségű magyar termékek. 

Gluténmentes zabliszt

De ezeken kívül még sok más újdonságunk is van. Szerintünk a legegyszerűbb megoldás az, hogy ha a saját szemetekkel alaposan körül néztek nálunk. Természetesen a webáruház minden terméke gluténmentes! Próbáljátok ki bármelyiket, hiszen mind egytől egyig különleges és prémium kategóriás. 

Jó nézelődést és vásárlást kívánunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: Gluténmentes