Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gluténmentes húsvéti ajándékkosár tőlünk

Gluténmentes húsvéti ajándékkosár tőlünk

Általában a megfelelő ajándék kiválasztása a legnehezebb dolog a világon. Órákig, napokig vagy akár hetekig tartó örök fejben lezajló dilemma, mely soha nem ér véget! A kérdés mindig ugyanaz: „Mit adjak húsvétra ajándékba? De ne legyen snassz! Jó lenne, ha mondjuk praktikus is lenne!”

Milyen egy hasznos és praktikus ajándék?

Ez az a kérdés, amire nincs egy mindenkinél jól működő képlet. Ilyenkor döbbenünk rá arra, hogy mennyire ismerjük a másikat vagy sem?!

A modern korban már szinte mindenki megpróbál valami igazán különleges ajándékot kitalálni szerettei számára. A sablonos ajándék még talán elsüthető egy messzi rokon esetén. Ilyenek pl. a csokoládék és más konzumok, amelyekből „már Dunát lehet rekeszteni”.

Ha ezt nézzük, mégsem olyan egyszerű feladat ez sem, mert alapvető ismeretekkel kell az ajándékozott fél esetében így is rendelkeznünk, ha nem akarunk amolyan „SABLONOSAK” lenni.

A megfelelő ajándék kiválasztásánál segítség lehet egy harmadik fél bevonása, vagy az aktuális trendek folyamatos vizsgálata is.

 

DE MI VAN AKKOR, HA AZ AJÁNDÉKOZOTT FÉLRŐL MÁR VAN VALAMI INOFRMÁCIÓNK?

MONDJUK ESTLEG TUDJUK AZT, HOGY GLUTÉNÉRZÉKENYSÉGGEL KÜZD!

Ebben az esetben bizonyos sablonos ajándékok már szóba sem jöhetnek!

Erre az esetre lenne nekünk egy ajándékötletünk!

Gluténmentes húsvéti ajándékcsomag

 

A húsvét közeledtével midig igyekszünk valami különleges gluténmentes recepttel kedveskedni nektek. Az idén ráadásul ez egy több receptből álló válogatás lesz. Ráadásul tudjuk azt is, hogy mire lesz szükségetek a sütemények elkészítéséhez!

Arra gondoltunk, hogy még a húsvéti hajrá előtt megalkotjuk ajándékcsomagjainkat, hogy az ünnepeket már mindenki kellőképpen felkészülten várja!

Az ajándékcsomag leírásáról bővebb tájékoztatást találtok ide kattintva!

 

Annyit előzetesen elárulhatunk, hogy a legjobb és legnépszerűbb gluténmentes lisztkeverékeinkből válogattuk össze az ajándékcsomag tartalmát, ráadásul a hamarosan következő cikkünkben lévő gluténmentes receptek elkészítéséhez jó hasznát vehetitek különleges csomagajánlatunknak.

A lisztkeverékek mellett a receptben szereplő sütőformát is megtaláljátok a csomagban!

Ez tényleg egy praktikus ajándék lehet, amit nem csak lisztérzékenyek fogyaszthatnak! Ez a szempont egy családi összejövetelkor igen fontos lehet!

 

Reméljük, hogy sikerült támpontot adnunk a húsvéti vásárláshoz még akkor is, ha esetleg más jellegű ajándék mellett döntenétek!

 

Ezzel a cikkünkkel szeretnénk nektek előre is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni!

 

A LisztMIX csapata:

Hajni és Ádi